Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 80 чоловік

Великоборець Наталія Ігорівна

заходила 9 лютого 2021 о 10:50
Великоборець Наталія Ігорівна
директор школи
Телефон: 0950408744
не вказано
З вересня 1996 року вчитель англійської мови у Чортківській гімназії імені Маркіяна Шашкевича. З 2002 по 2009 роки працювала класним керівником. У 2004 році призначена на посаду заступника директора з викладання англійської мови, а в 2016 році на посаду директора гімназії на контрактній основі. Одразу ж зініціювала створення власної бухгалтерії закладу відповідно до рішення сесії Чортківської міської ради. Це дало можливість індивідуально розвиватися та зміцнювати матеріально-технічну базу закладу, спрямовувати кошти на відзначення талановитих педагогів та допоміжний персонал у школі.
Має вищу кваліфікаційну категорію, звання «учитель-методист». Досвідчена, мудра, толерантна, виважена і дуже активна людина, яку поважають і учні, і вчителі, і батьки, і громадськість. Працюючи на посаді керівника, вдало підтримує і примножує традиції та досягнення закладу. Їй притаманна відповідальність і вимогливість до роботи, любов і повага до дітей, тактовність і толерантність у стосунках, творчість, постійний пошук і прагнення до самовдосконалення. І як наслідок - висока результативність учнів у всеукраїнських предметних олімпіадах, інтелектуальних конкурсах, ЗНО та спортивних змаганнях .
Наталя Ігорівна активно співпрацює з батьківським комітетом і радо підтримує будь-які ініціативи з боку батьків щодо покращення матеріально-технічної бази школи. Крім того, вона активно залучає їх до проведення спільних спортивних змагань з волейболу, фут залу, баскетболу, настільного тенісу та «Тато, мама і я спортивна сім’я». За її ініціативи у гімназії створено команди вчителів, батьків, учнів та випускників, а вона сама бере участь у всіх видах спортивних змагань. Традиційними є екскурсії, святкування сімейних свят та національно-патріотичних заходів, благодійні ярмарки, збір макулатури, проведення свят міського рівня (коляда, великодні святкування, спартакіади до Дня міста). Щороку звітує перед батьківською та учнівською громадкістю про роботу закладу за увесь навчальний рік.
Під іі керівництвом Чортківська гімназія стала номінантом конкурсу «Відкривай Україну» (2017 рік), який дав можливість зреалізувати ідеї учнівського самоврядування не тільки на шкільному рівні (встановлення велопарковки), а й на рівні міста Чорткова (встановлення вказівника визначних місць Чорткова). У 2016 впровадила у навчально-виховний процес науково-педагогічний проект «Інтелект України», який дає велику можливість підтримувати обдарованих дітей.
З 2006 року Наталя Ігорівна була координатором міжнародних проектів: «Наші малі та великі батьківщини. Що нас об’єднає?» (Добродзень, Польща) та «Пізнаймо краще наших сусідів» (Піліца, Польща). За роки роботи закладу підготувала близько 10 учнів гімназії, які пройшли річний курс навчання в США за українсько-американською програмою навчання майбутніх лідерів «FLEX». Співпрацює з Корпусом Миру, завдяки чому гімназія збагатилася ресурсним центром, мультимедійною апаратурою та іншими засобами навчання.
За три роки директорства зміцнено матеріально-технічну базу гімназії у сумі більше мільйона гривень. Лише в 2017 році замінено вікна у спортзалі на металопластикові, зроблено поточний ремонт у туалеті корпусу №2 початкової школи, придбано 16 ноутбуків та 6 телевізорів, замінено систему опалення у корпусі №1 початкової школи та промито систему опалення у головному корпусі, освоєно близько 400 тисяч гривень на поточні ремонти класів, спортзалу та загальних коридорів гімназії, складено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт харчоблоку і їдальні.
Як вчитель англійської мови активно впроваджує різні форми роботи з обдарованими дітьми, була керівником секції «Англійська мова» Чортківської філії МАН у Тернопільській області у 2010-2012 рр. Учні Великоборець Н.І. постійні переможці Всеукраїнських олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, зокрема Довжик Юлія, Мармураш Вікторія та Папала Інна переможці Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт з англійської мови 2010-2012 роках. У 2012-2013 н.р. її вихованка Інна Папала виборола перше місце в Києві і стала Президентським стипендіатом. Учень Наталії Ігорівни Вівчар Назар виборов диплом І ступеня у ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад у 2016 році і диплом ІІ ступеня у 2017 році. У 2018 році учениці 11 класу вибороли диплом ІІ ступеня, Богута Анастасія та диплом ІІІ ступеня Філяк Світлана. А у 2019 році її учениця Федорейко Соломія, 11 клас, стала переможцем у ІV етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови і стала Президентським стипендіатом. У 2020 році її учениця Білоус Юлія виборола диплом ІІІ ступеня в обласному етапі. За результатами ДПА та ЗНО-2016, 2017, 2018, 2019 учні Великоборець Н.І. отримали оцінки достатньо-високого рівня, показник якості знань 100%. У 2009 році Наталія Ігорівна брала участь в обласному конкурсі "Вчитель року», номінація «Англійська мова» і стала його призером.
Великоборець Н.І. вдало поєднує роботу керівника закладу з громадською діяльністю, депутат двох скликань Чортківської міської ради та активно бере участь у різних проектах: ініціює створення ОСББ на окрузі №18, постійний учасник Всеукраїнської спартакіади з настільного тенісу серед народних депутатів ВР України, обласних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад та є призером: диплом за ІІІ місце (2017) та диплом за ІІ місце (2018). У 2017 році отримала грамоту Тернопільської обласної ради за багаторічну сумлінну педагогічну працю та активну депутатську діяльність.
Має відзнаки: грамота Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільської обласної ради за високі результати ЗНО-2017 (вересень 2017 р.); грамота Тернопільської обласної ради (червень, 2017); грамота управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації за участь в обласному турі конкурсу «Вчитель року» (Тернопіль 2009р.); грамота управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації (жовтень 2017 р.);Почесна грамота Міністерства освіти і науки України (№866-К від 13.09.2006 р.), Подяка координатору за участь в освітньому проекті «Відкривай Україну», дипломи ІІІ місце (2017) та ІІ місце (2018) за участь у Всеукраїнській спартакіаді з настільного тенісу серед народних депутатів ВР України, обласних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад.



Стіна
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.